BEL Studiebegeleiding

Succes op school begint bij uitdaging en motivatie. BEL is er voor leerlingen en studenten die extra aandacht nodig hebben om het beste uit zichzelf te halen. BEL begeleidt je bij het maken van huiswerk, begrijpen van lesstof en ontwikkelen van belangrijke persoonlijke vaardigheden.

BEL studiebegeleiding is van mij: Annebel Henskens :-) Sinds 2014 ben ik actief in het onderwijs, met ervaring van basisonderwijs tot (speciaal) voortgezet onderwijs. Ik houd ervan om leerlingen in hun kracht te zetten, met een positieve mindset: "Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!". Ik vind het belangrijk dat leerlingen in zichzelf geloven en hun talenten ontdekken. Door een fijne band op te bouwen, bouwen we samen aan succes in het onderwijs!

Ouders over BEL Studiebegeleiding


Onze dochter had moeite met begrijpend lezen en plannen . Vanaf de tweede helft van groep 8 wordt zij door Annebel begeleidt .
Zij heeft mede door de goede en duidelijke begeleiding grote stappen gemaakt en nog steeds wordt ze door Annebel wekelijks begeleidt nu ze in het 2e leerjaar van het de middelbare school zit .

Annebel luistert goed naar de behoeften van onze dochter en werkt daar samen met haar aan .Als ouders vinden wij het contact erg fijn , Annebel is altijd bereid mee te denken om onze dochter te laten groeien .


Edith Den Dekker

Leerlingen over BEL Studiebegeleiding


Goeie begeleiding gehad hier, heeft mij goed geholpen gedurende het examen jaar. Zeer enthousiast, erg betrokken en staat altijd voor je klaar om je te helpen.


Cas Massuours (16)


Sinds ongeveer een jaar heb ik coaching van Bel. Mijn coach is Annebel. Ik ben hier erg tevreden mee. Annebel denkt met me mee en kan zich heel goed in mijn positie plaatsen. Ze is erg vriendelijk en makkelijk om mee te praten. Ze wil heel graag helpen en ze kan heel goed luisteren. Ze bedenkt goede oefeningen. Als ik stappen voorruit maak, dan geeft ze complimenten en wie vindt het niet leuk om complimentjes te krijgen. Ik in ieder geval wel. Dus ik ben erg blij met AnneBEL.


Mei Hua de Veer (21)